Over

Wie ben ik?

Mijn naam is Arjan Lobbezoo. In het dagelijkse leven werk ik als ICT’er. Ik ben getrouwd en vader van drie kinderen. We wonen in Vianen in de provincie Utrecht.

Vrije tijd en thuis

Naast ICT heb ik niet echt specifieke hobby’s in mijn vrije tijd. We vinden het als gezin fijn om te wandelen, fietsen of gewoon buiten te zijn. Eigenlijk ben ik altijd wel bezig. Als christelijk gezin vinden we het mooi om zo nu en dan muziek met elkaar te maken en staan we graag klaar voor onze omgeving.

Blog

Inmiddels heb ik al jaren mijn ICT blog op arjanlobbezoo.nl. Het heeft even stil gelegen, maar komende tijd wil ik weer de nodige nieuwe artikelen gaan plaatsen en het weer een beetje onderhouden.

Computeronderhoud

Ook kent u mij mogelijk van het computeronderhoud. Waar mogelijk probeer ik mensen in de omgeving te helpen met hun computervragen. Altijd welkom voor een bakkie, praatje en of een vraag.

Werkplekbeheer en advies

Diverse ondernemers in de omgeving kennen ons als zakelijke dienstverlener voor werkplekbeheer en advies. Kleine bedrijven kunnen bij ons terecht voor Office 365, hosting, advies en vragen.
www.solideautomatisering.nl

Consultancy

Naast de kleinere opdrachten werk ik ook als interim consultant bij verschillende organisaties. Op dit moment werk ik aan een opdracht voor Magentazorg en neem ik geen nieuwe opdrachten aan.

Bijbelmoment.nl

Het meest recente project waar ik op dit moment aan werk is bijbelmoment.nl (voorheen bijbeltime). Deze website staat inmiddels al een tijdje live gegaan en bedoeld voor bezoekers die nog weinig of niets van de Bijbel weten. Interesse? Bekijk de website via onderstaande link en stuur gerust een berichtje.
bijbelmoment.nl

Gemeente

Mogelijk kent u mij ook van activiteiten vanuit de Eskol-kerk in Houten waarbij we aangesloten zijn. Van harte welkom bij de activiteiten die we vanuit onze gemeente organiseren. Indien mogelijk ontmoeten we u graag!
www.eskol-kerk.nl