Over

Wie ben ik?

Mijn naam is Arjan Lobbezoo. In het dagelijkse leven werk ik als ICT’er. Ik ben getrouwd en vader van drie kinderen. We wonen in Vianen een mooi en gezellig stadje een stukje onder Utrecht.

Vrije tijd en thuis

Naast ICT heb ik niet echt specifieke hobby’s in mijn vrije tijd. We vinden het als gezin fijn om te wandelen, fietsen of gewoon buiten te zijn. Eigenlijk ben ik altijd wel bezig. Als christelijk gezin hebben we thuis onze bezigheden, maken we soms muziek met elkaar en willen we graag in onze omgeving klaar staan.

Blog en computeronderhoud

Inmiddels heb ik al jaren mijn ICT blog op arjanlobbezoo.nl. Ook kent u mij mogelijk van het computeronderhoud. Waar mogelijk probeer ik mensen in de omgeving te helpen met hun computervragen. Altijd welkom voor een bakkie, praatje en of een vraag.

Computeronderhoud

Ook kent u mij mogelijk van het computeronderhoud. Waar mogelijk probeer ik mensen in de omgeving te helpen met hun computervragen. Altijd welkom voor een bakkie, praatje en of een vraag.

Werkplekbeheer en advies

Diverse ondernemers in de omgeving kennen ons als zakelijke dienstverlener voor werkplekbeheer en advies. Bedrijven kunnen bij ons terecht voor Office 365, hosting, advies en vragen.
www.solideautomatisering.nl

Websites

Kort geleden hebben wij ons hosting platform volledig vernieuwd. Hierdoor kunnen we de komende jaren samen met onze partners website, domein en internetdiensten aanbieden. Ook kunnen we je website en minisites aanbieden.

Consultancy

Naast deze opdrachten werk ik ook als interim consultant bij verschillende organisaties. Mijn opdracht bij Magentazorg heb ik in december 2023 voorlopig afgerond. Op dit moment werk ik aan wat kleinere opdrachten en ben ik actief aan het bouwen aan een nieuw hosting platform en diensten. Dit doe ik samen met wat lokale partners en werken we aan diverse projecten.

Eskol-kerk

Mogelijk kent u mij van activiteiten vanuit de Eskol-kerk in Houten waarbij we aangesloten zijn. Van harte welkom bij de activiteiten die we vanuit onze gemeente organiseren. Indien mogelijk ontmoeten we u graag!

Vianen

Sinds kort ben ik gestart met een missie in Vianen. Ik vind het mooi om in onze plaats  nieuwe contacten te leggen. Daarbij vind ik het het belangrijk het Evangelie door te geven. Wil je eens bijpraten? Neem dan gerust contact op.