Over

Wie ben ik?

Mijn naam is Arjan Lobbezoo. In het dagelijkse leven werk ik als ICT’er. Ik ben getrouwd en vader van drie kinderen. We wonen in Vianen in de provincie Utrecht.

Vrije tijd en thuis

Naast ICT heb ik niet echt specifieke hobby’s in mijn vrije tijd. We vinden het als gezin fijn om te wandelen, buiten te zijn en eigenlijk ben ik altijd wel bezig. Als christelijk gezin vinden we het belangrijk om af en toe muziek te maken en klaar te staan in de omgeving.

Blog

Inmiddels heb ik al jaren mijn ICT blog op arjanlobbezoo.nl. Het heeft even stil gelegen, maar komend jaar wil ik weer de nodige nieuwe artikelen gaan plaatsen.

Computeronderhoud

Ook kent u mij mogelijk van het computeronderhoud. Waar mogelijk probeer ik mensen in de omgeving te helpen met hun computervragen.

Werkplekbeheer en advies

Diverse ondernemers in de omgeving kennen ons als zakelijke dienstverlener voor werkplekbeheer en advies. Ook kunnen kleine bedrijven bij ons terecht voor Office 365, hosting en advies vragen.
www.solideautomatisering.nl

Consultancy

Naast de kleinere opdrachten werk ik ook als interim consultant bij verschillende organisaties. Op dit moment werk ik aan een opdracht voor Magentazorg en neem ik geen nieuwe opdrachten aan.

Bijbeltime.nl

Het meest recente project waar ik op dit moment aan werk is bijbeltime.nl. Dit is een website die binnenkort live gaat en bedoeld is voor bezoekers die nog weinig of niets van de Bijbel weten.
bijbeltime.nl

Gemeente

Daarnaast kent u mij mogelijk van activiteiten vanuit de Eskol-kerk in Houten waar wij bij aangesloten zijn.
www.eskol-kerk.nl